Yeni Diyetler Neden Başarısız Oluyor?

Yeni yıla girdik ve yeni diyet hayallerine girdik bile. Her yeni çıkan diyeti uygularsak, sistemimiz bozulur ve birçok yeni diyet de işe yaramaz.

Herhangi bir diyete başlamadan önce bilmemiz gereken şeyler var. Ne yapmanız gerektiği gibi kafa karışıklıkları aslında iyidir. Detoks, glutensiz beslenme, karbonhidratı kesme, vejetaryen olma gibi pek çok beslenme ve diyet seçeneğinden hangisi size uygun? Yorgunluk, dikkat eksikliği, güçsüzlük gibi yan etkileri olan karbonhidrat kesme programları herkese uygun olmayabilir.

Size en uygun ve sürdürebileceğiniz diyet programını seçmelisiniz. Moda diyetleri değil, uzmanların size önerdiği bir programı uygulamalısınız. Aksi halde faturaları çok ağır olabilir. Ticari menülerden hazır işlenmiş paketli besinlerden uzak durun. Mümkün olduğunca evde hazırlanan doğal bitkisel gıdalara yönelin. Hızlı ve etkili sonuçlar almak için önerilerimizi dinleyin.

Kendinizden emin, motive olmuş, ilham almış halinizi takının ve başlayın. Şişkinliği ödemi atmak için sağlıklı beslenin. Meyve, sebze, kepekli tahıllar , fasulye , mercimek ve fındık , günlük lif alımının önemli bir artış anlamına gelir. Sindirimi kolaylaştırmak için lif tüketin, bol su için. Taze incirli yulaf ezmesi güzel bir kahvaltıdır. Yeterince sosyal hareketli ve aktif olun. Sevdiklerinizle beraber spor yapın. Stresi yenmek enerjilenmek ve kilo vermek için düzenli spor yapın.. .Kaynak.7gunsaglik
X