Özgüvenli Bir Kadın Aynı Zamanda Seksidir de

Fiziksel ve ruhsal anlamda eksik yönlerimizi görmede daha başarılıyız.

Aslında öne çıkarılması gereken özelliklerimizi saklıyoruz. Seksapel de bunlardan biri. Birçok kadın seksilik konusunda özgüvensiz. Seksi olduklarının farkında değil veya bunu açığa çıkarmaya korkuyorlar.

Özgüven sahibi olan bir kadının da aslında çok seksi göründüğü bir gerçek. Hatta araştırmalarda birçok erkek bu kadınları seksi bulduğunu belirtiyor.

Normal kilosuna kavuşan, bakım yaptıran ve daha iyi iletişim kuran kadınlar toplumda bir adım öne çıkıyor. Sizde kendinizde öne çıkan özelliklerinizi ifade etmekten çekinmeyin. Özgüven sahibi olmak seksi olmanın yarısıdır.

Kötü dış görünüm, iletişim kuramamak, çekingenlik daha az toplumda yer almanıza neden olur. Sevgi dolu, girişken ve istekli olun. Rahat olun. Fiziksel olarak kendinizi toplumda hissettirin. Girdiğiniz ortamlarda bakışlar size kilitlenebilir. Güveninizi baskınlaştırmak için bazı öneriler vereceğiz, mutlaka dikkate alın.

Hareketlerinizle, mimiklerinizle duruşunuzla rahat olduğunuzu gösterin. Çekingen durup oturmayın. Bir köşeye sinmeyin. Meditasyon ve yoga yaparak gevşeyin. Güçlü huy ve alışkanlıklarınızı övebilirsiniz. Mütavazı olmayın, fakat abartmayın da. Beden dilinizle konuşmaya da çalışın.

El kol hareketleriniz, bacak duruş pozisyonunuz ve dokunuşlarınız da sizi anlatabilir. Arkadaşlarınızla en rahat kıyafetlerinizi giyip eğlence dolu bir gece geçirin. Sosyalleşirken onlardan güç alın. Kendinizi en iyi hissedeceğiniz şeyleri yapmaya çalışın.
Kaynak.7gunsaglik
X