Şahane Kaşlara Sahip Olmanın Püf Noktaları

Şahane şekillere sahip, kışkırtıcı ve çok özel kaşlara sizlerde sahip olabilirsiniz. Tek yapmanız gereken kaşlarınızı hayal ettiğiniz şekle sokabilmek için aşağıda yer alan teknikleri ve püf noktaları öğrenerek uygulamak olacaktır.

1.Kaşlarınızı uzun süre almayın: istediğiniz kaşlara sahip olmak için şuan kullanmış olduğunuz kaş şekliniz farklı ve ince olabilir. Bu nedenle yepyeni bir kaş modeli için kaşlarınızı almayarak daha kalın ve bambaşka kaşlara sahip olabilirsiniz.

2.Doğru cımbızı seçin: Kaşlarınızı kolayca almanıza olanak sunan ince ve tek hamlede istenilen tüyü almanızı sağlayacak türden kaliteli bir cımbız tercih etmelisiniz. Bu sayede kaşlarınıza istediğiniz şekli kolayca verebilirsiniz.

3.Yüzünüze en yakışan şekli verin: başkalarının kaş modelleri ne şekilde olursa olsun umursamayın. Siz yüzünüze yakışan kaş modelini seçerek yüzünüzde oluşabilecek en güzel görüntüyü kaşlarınızla yakalayın derim

4.Fazlalıkları kesin: Kaşlarınızı biraz kalınlaştırdıktan sonra istediğiniz şeklide verdiyseniz mutlaka yapmanız gereken, fazlalık kaşlarınızın uçlarını kesmek olacaktır. Bu yöntem sayesinde daha belirgin ve düzgün saçlara sahip olabilirsiniz.

5.Kaş aralarını doldurun: kaşlarınız çok seyrek olabilir. Kaş renginizle uyumlu bir kalem kullanarak daha gür ve dolgun görünen kaşlara kolayca sahip olabilirsiniz.
Kaynak Siteye Teşekkürler.7gunsaglik.com
X