Ayrılık Acısını Atlatmanın Kolay Yöntemleri

Amerikalı ünlü yıldız Hilary Duff’tan kadınlara ve tüm ayrılanlara ayrılık acısını atlatmak için öğütler.

Evliliğe giden ve 3 yıl süren ilişkisinin bitmesi üzerine bunu nasıl atlattığını açıklamış. Bunalıma girmememizi ve ortalıkta görünmemiz kendimizi saklamamamız gerektiğiniz söylemiş. Yeni uğraşlar edinmeliyiz örneğin bir kursa yazılıp hobi edinip yeni arkadaşlıklar kurmalıyız. İçimize kapanmak işleri kötüleştirir aksine sosyalleşmeliyiz.

Birkaç farklı hobi edinmeli, işimiz bitince bu alanlara yönelmeliyiz. Hayvan barınaklarına ziyarette bulunabilir, yardım derneklerine gidebilir, doğa sporları yapabiliriz. En yakın dostlarımızla eğlenceli faaliyetlerde bulunmalı kendimizi asla bırakmamalıyız. Böylece ilişki sonrası ayrılık acısını daha kolay ve kısa sürede atlatmış oluruz.

Köpeğimizle parkta yürüyüp koşabilir hayvanlarla oynayabiliriz. Egzersiz yapmak spora başlamak da depresyona karşı birebirdir. Zorla baş ederken aktif kalmalı oturup durmamalıyız. Yoga, koşu, tenis, voleybol, doğa yürüyüşleri hepsi birbirinden faydalı aktivitelerdir. Mesela kilo vermeye odaklanın aklınızda hedefler olsun ve onlara odaklanın.

Dışarı çıkın ve insanlarla beraber olun iletişim kurun. Derin nefes alıp verin ve doğada yürümeye vakit ayırın. Sevdiğiniz ve iyi hissettiğiniz uzun zamandır planladığınız gitmek istediğiniz yerlere seyahat planlayın. Ertelemeden istediğiniz gibi yaşayın ki acısız bu süreci atlatabilin.
Kaynak.7gunsaglik
X