Su İçmek Gerçekten Zayıflamaya Yardımcı mı?

H2O yani temel ihtiyaçlarımızdan olan su. Yüzyıllar boyunca suyun faydaları anlatılır.

İnsanlar, canlılar için önemi vurgulanır. Gerçek olamayacak kadar güzel olan faydası ise kilo vermeye hayalimizdeki fit görüntüye kavuşmamıza yardımcı olmasıdır. New York kadın sağlığı merkezi araştırmacı ve uzmanlarından Brooke Alpert ve Keri Peterson Lenox Hill hastanesinde tıbbi danışmanlardır ve bu çalışmada katkıları vardır.

Su içmek doğrudan kilo vermeyi sağlamaz. Doğrudan zayıflamayla ilgilidir ancak su içtim diye zayıflamayız. Su, yağ yakıcı özelliğe sahiptir ve metabolizmayı hızlandırır ve vücudu bu süreçte destekler. Su içmek öğünlerde aşırı yemek yeme isteğinizi bastırır ve normal yememizi sağlar. Yemekten önce su için.

Aç ya da susuz kalmak kilo almanın en büyük nedenlerindendir. Sırf sulu diye alkol almayın alkol, kilo aldırır. Şekerli hazır meyve sularını içmeyin. Hidrasyon yani su alımı insan sağlığı için hayatidir. Çok acıkında bol su için ve biraz bekleyip iştahınızın bastırıldığını görün. İdrara sık çıkmak ve idrar renginin açık olması yeterince su içtiğiniz anlamına gelir. Koyu renkli ve seyrek idrar kötüye işarettir.
Kaynak.7gunsaglik
X