Kalçalarınız Hakkında Büyüleyici Gerçekler

Kalça, basen ve popo. Hepsi aynı sonuçta ve kadınların ortak ilgi konusu. Kalçalarımız hakkında bilmemiz gereken 8 önemli şey nedir?

Popomuzun yani kalçalarımızın övülmesini seviyoruz. Estetik anlamda güzel olduklarını bilmek tatmin edici bir duygudur kadınların hoşuna gider. Düzgün ve hoş duran kalçalar takdir ister.

Büyük kalçalara sahip olmak bilinenin aksine sağlıklı olabilir. Popo ve uyluk bölgesindeki yağlanma karın bölgesindeki yağlanmadan daha az risklidir. Kalp hastalıkları karın ve göğüs bölgesinin kapsamına girer. Popo yağları kalp sorunlarından koruyabilir bile.

Popo ve basen şekillendiriciler, tayt, korse, çeşitli ürünlerin üretilmesi için kalçalar vesile olmuştur. Açık renk pantolonlar üretilirken popo şekillendiricileri kullanan kadınlar rahatça mini ve dar giyinmeye başlamıştır.

Bu bölgedeki yağlanmalara karşı özel kalça sıkılaştırma, eritme ve şekillendirme masaj aletleri, spor aletleri ve özel egzersiz önerileri ortaya çıkmıştır.

Erkekler kadında estetik ve güzellik arıyor ve ilk olarak popo kısmına baktıklarını biliyor muydunuz? Kalça implantı, plastik cerrahi adımları bu alanda iyice gelişmiştir. Popo egzersizleri son yılda büyük oranda revaçtaydı. Kadın da erkek de kalça güzelliğine önem veriyor ve en sık yapılan spor ve egzersiz de kalça konusu üzerine oluyor.
Kaynak.7gunsaglik
X