Drew Barrymore’den Kadınlara Güzellik Önerileri

Birçok kadının rol model olarak beğenip takip ettiği ünlü aktris Drew Barrymore, kadınlara güzellik ve makyaj önerileri verdi.

Patlıcan moru renginin bu sezon önemini vurgulayan genç ve güzel oyuncu, bu rengin tüm tonlarını yüz makyajında öneriyor. Mürdüm, çilek, pembe, fuşya, mor, patlıcan ve daha fazla tonla ışıldayın.

İşte markalara göre makyaj önerileri ve 2014’ün ilk makyaj modası tavsiyeleri…

www.walmart.com dan çilek ve leylak tonlarında A Lot Creme Göz Farı sadece 8 Dolar.
Kremsi dokusu ile topaklanmaya son. Daha seksi, güzel ve kalıcı görünümü çilek leylak tonlarında yakalayın tüm gece ışıldayın. Krem lavanta rengi göz farıyla ayrıca gölge yapabilir, patlıcan moruyla kuyruk ve uç gölgelerinizi tamamlayabilirsiniz. Dumanlı bir göz makyajı yapın. Chubby Flower Eyes serisinden aynı fiyata hoş farlar bulabilirsiniz. Gözün iç köşesinden iç kısımlarına lacivert kalem ve far uygulayın.

Massive Midnight serisinin mavileri ve mavi tonları harika bir etki yaratıyor. Bu serinin Clinique Chubby Stick Shadow Tint for Eyes modelini mutlaka alın ve rahatça kullanın. Sadece 17 Dolar. Üst ve alt kirpiklere patlıcan moru veya lacivert rimel harika durur. Eyelinerı da bu tonlarda seçin. Siyah maskarayı 2 kat uygulayın.

Yanaklara elmacıkları vurgulayacak biçimde kremsi erik rengi bir allık uygulayın. Sadece 10 Dolara Flower Kiss Me Twice Lip & Cheek Chubby in Raisin the Roof serisini mutlaka deneyin. Erik renginin her tonu dudak ve yanaklarda moda.

31 Dolara ise çilek ve kırmızı tonlarında rujunuzla makyajı tamamlayın. Cruise Dior Addict Extreme Ruj, C. Dior markasının favorisi. Mineralli yapısıyla muhteşem çilek dudaklara kavuşun.
Kaynak.7gunsaglik
X