Yaşlanma İle Savaşan 7 Besin

Avokado. İyi yağlara sahip bu yeşil meyve tekil doymamış yağlara sahiptir. Serbest radikallere karşı savaşır, canlılık verir zihinsel keskinliği sağlar.

Cilt dokusunu geliştirir. Kalsiyumun emilimini kolaylaştırır. Mineral ve bor da içerdiğinden kemik yoğunluğunu artırır. Toksinleri kovar lif deposudur.
Zerdeçal. Antioksidan deposudur kanseri önlemeye yardımcıdır. Konsantrasyonu geliştirir, kırışıklık ve ince çizgileri önler. Beyin ve deri hücrelerini korur.

Yeşil sebze suyu. Bu besin çabuk emilerek sindirilir. Antioksidan, enzim, oksijen ve vitamin taşır. Mineralleri boldur. Salatalık, rezene, nane, kivi, karahindiba, ıspanak, elma, limon denenebilir.
Hijiki. Suşi severler bunu bilir. Tiroid hormonu için iyot salgılar, metabolizmayı canlandırır. Lif içerir ve karaciğer detoksunu yani temizliğini yapar.

Kenevir. Cildi sert ve parlak yapar. Deri zarını besler. İltihaplanmadan korur, omega 6 ile besler. Protein içerir cildi sağlam ve esnek tutar.
Klorofil. Organik ve cıvalı beslenin. Balıkları buna göre seçin. Yeşillik tüketin. Canlılık katar sıvı akışkanlığını destekler.

Omega 3 içeren besinleri sevin. Somon balığı iyi bir örnektir. Güneş hasarından cildi korur. Beyin hücrelerinin bütünlüğünü korur. Göz sağlığını destekler.
Kaynak.7gunsaglik
X