Adet Zamanı Nasıl Erkene Çekilebilir?

Yeni etkinliklere ve arkadaş ortamlarına katılmak, ufkunuzu değiştirmek hayata şans ve ğlence katmak her kadının hakkıdır. Yaşamaya değer kılan şeylerden biridir. Fakat büyük bir eğlence gecesi regl olabilirsiniz. Bu dönemde de bilindiği üzere kadınlar rahatsız olur ve eğlencelerden zevk alamazlar. Fakat bazı durumlarda regl dönemini erkene almak mümkün olabilir.

Erkenden bir atak planı yapın. Erken planlama ile başarı şansınız yükselir. Geçmiş ve gelecek adet dönemleri tarihlerini hesaplayın ve not edin. Bu sizin ölçütünüz olacak. Bu tabloya göre stres ve doğal olarak hormonların dalgalanma durumunu göreceksiniz. Adetinizin erken olması ve eğlence vaktine yetişmesini sağlamak için bu ölçüte önem verin.

Başka kadınlarla birlik olun ve bunu konuşun. Çoğu zaman yakın arkadaşlarınızla bu dönemlerin uzunlukları hakkında konuşun. Bazen kadınların döngüleri aynı tarihe denk gelebilir, özellikle bunu baştan beri bilirseniz tahmin etmek de kolaylaşır. Doğum kontrol hapları kullanın. Önümüzdeki başlayacak olan periyodun tarihiyle oynamaya yardımcı olabilir. Belli bir zaman kullanılınca adet döngüsü düzene girer, böylece tarihleri kesinleşmiş olur.

Stresten kaçının. Stres çoğu zaman erken beklenen adetin gerçekleşmesi gereken zamanı öteler. Daha geç başlamasını sağlar ve uzatabilir de. Vücudun genel fonksiyon ve hormonlarıyla oynar. Bu dönemlerde stresli olmak sağlıksızdır ve adeti geçleştirir. Aktif bir yaşam tarzını benimseyin. Düzenli egzersiz vücudun genel sağlığını korur hormonları düzenler. Adeti de erkene almada bir yöntemdir.
Kaynak Siteye Teşekkürler.7gunsaglik.com
X