Tartıda Neden Bir Oynama Olmuyor?

Çok sinir bozucu bir şeydir onca zamanın çabasının boşa gittiğini görmek.

Spor yapar diyet yapar kendimizi zorlarız ama o gün geldiğinde tartıldığımızda gram oynama bile görülmez. Kilo veremeyişimizin nedenleri nelerdir? Egzersizi ve sporu bir tatil gibi düşünün. O zaman oraya daha istekli ve neşeli gidip daha verimli çalışırsınız. Kas yapmaya çalışın ki hımbıl görünüm güzelleşirken yağlar da daha hızlı yansın.

Kaslar yağlardan daha ağırdır bu nedenle de tartıda değişim görmeyebiliriz. Ama gözümüzle gördüğümüz vücuttaki değişimler yeterli olur. Yağlı sarkık pörsümüş şiş etler yerini düz ve estetik kaslara bırakmıştır. Kilo vermediyseniz üzülmeyin. Kas yapmışsınızdır ve yağlardan daha ağır olduğu için tartıda değişim çok az olabilir.

Düşündüğünüzden daha sıkı kurallı biri olmayabilirsiniz. Size göre tüm kurallara uydunuz ve diyete spora devam ettiniz. Ama uzman gözüne göre aksamalar hatalar olabilir. Diyet listenize harfiyen uyun ve sporunuzu ertelemeyin.

Egzersiz rutinini hayatın bir parçası haline getirip onu benimseyin ve çok sevin. Yapmadığını tek gün bile olmasın olursa kötü hissedin. Bir bardak meyve suyunu bile yakmak için çok çabalayın. Kaldı ki dondurma, çikolatadan bahsetmiyoruz bile. Ölçekli beslenin rakamlarla egzersiz yapın. Sayılar her zaman yardımcınızdır.
Kaynak.7gunsaglik
X