Erkekler İçin En İyi Karın Hareketleri-1

Bisiklet hareketi. Her turda dört ila sekiz hareket isteniliyor. Üst ve alt karnı çalıştırıyor.

Yan karın kasları için de muhteşem bir egzersiz. Arka ve ön kasları da hedef alıyor. Komple karna odaklı bir egzersiz. Sırt üstü yatıp bacaklar havada bisiklet sürün. Bunu yaparken dirsekler ile dizler çaprazlama hafifçe birbirine yaklaşacak. 12 tekrarı var. Sırt ve bel tamamen yerde olmalı.

Klasik Crunch. Klasik bir harekettir. Sırtüstü yatın dizler bükülsün. Ayaklar yerde. Kolları başın arkasında birleştirin dirsekler yanlara baksın. Belinizden güç alarak yatıp kalkın. Üst vücudu kaldırmak için sadece karın kaslarınızı kullanın. Biraz kalıp geriye dönün, 10-12 tekrarlı 3 set çalışın. Tüm karın egzersizleri arasında 30ar saniye dinlenin.
Ters Crunch. Alt karnı hedef alan zor bir harekettir. Avuç içleri yerde olacak kollar yerde. Dizler havada bükülü olacak ve kalçanın üzerinde havada olacak. Bacakları kaldırmak için karın kasları kullanılacak. Ayaklar yere değmeden 10-12 tekrarlı 3 set halinde hareketi tekrar edin.

Dambıllı Çömelme. Herhangi bir ağırlığı elinize alın. 12 tekrarlı bir hareket. Kasları çalıştıran yoğun ve etkili bu harekette yerde çömelin. Bir ayak arkada diğer ayak dizden bükülü 90 dereceyle yerde duracak. Ağırlığı omzun üzerine getirin iki elinizi de kullanın. Gövde hareket etmeyecek karından güç alınacak. Yavaşça ağırlığı kalçanın arkasına doğru indirin. Kafa, kalça ve gövde ileri baksın. 8 ila 12 tekrar yeterlidir.

Topla yanlara dönme. Yatar gibi olun dizler bükülü ayaklar yerde. Sırt yerde değil ama yere yakın. Topu iki elinizle tutun. Bir sağa bir sola döndürün. Bunu yaparken sadece karın kasları yanlara dönecek. Karnınızı kullanarak hareketi yavaşça derin nefes alarar 12 tekrar halinde yapın..Kaynak. .,
X