Kalorisi Az 10 Kokteyl Tarifi – 1

Karpuzlu Mojito-100 kalori.

Doğru beslenmenin yanında sıcak yaz günlerinde sağlıklı bir ferahlatıcı içecek herkesin hayalidir. Karpuzlu mojito az kalorili ve serinletici lezzetlerdendir. Karpuzda zaten şeker var, şeker eklemeyin, içeceğe nane yaprakları ekleyin. Buz küpleri, biraz su, karpuz suyu biraz da rom kullanarak hazırlayın.
Basit Margarita-170 kalori.
Renkli şurup karışımları yerine, tekila ve limon suyunu karıştırın, buzla çalkalayıp servis yapın.
Skinny Pina Colada-229 kalori.
Şekerli hindistan cevizi sütünü romla karıştırın. Çilek, agave şurubu ve buz ekleyin. Tropikal meyve kokteyli ile serinleyin.
Shochu Cosmo-70 kalori.
Japın ruhunu yansıtan pürüzsüz bir lezzet. Votka, kızılcık suyu, limon ve portakal suyu biraz da martini karıştırıp için.
Berry Daiquiri-145 kalori.
Basit ve sade meyveler yardımcınız. Donurulmuş ya da taze çilek, böğürtlen ve şurubu suyla karıştırın. Rom ve şekerle tatlandırın. Dondurma ya da buzla içilebilir.
Cin tonik-75 kalori.
Soda ile cin tonik karışımı favori kokteyliniz olacak. Maden suyu kalorisizdir ve acımtrak enfes tadını verir. Limon aromalı sodalarla deneyebilirsiniz.
Bellini-120 kalori.
Şeftali nektarı ile İtalya’nın festival içeceği Bellini’yi tadın. Şampanya, şeftali şurubu ve yarım portakal dilimi ile harikalar yaratın.
Referans.7gunsaglik.com.tr
X