Selülit Görünümünden Kurtaran 3 Etkili Hareket

Gıpta ettiğiniz harika ve pürüzsüz bacaklara kavuşabilirsiniz. Selülitlerinizden kurtulmanın yolları var.

Vücutta biriken lokal yağlanma ve su karışımları selülit nedenidir. Kötü beslenme, genetik ve hareketsizlik ana nedenleridir. Selülit gideren çok etkili 3 hareketi sizlerle paylaşacağız. Esneklik ve hareket kabiliyetinizi artırmanız önerilir.

Cilt ve kaslar arasında kalan bağ dokusu selülit toplamaya müsaittir. Kasların etrafı süngerle kaplı gibidir. Zayıslasak bile bunlar kalabilir. 4 hafta boyunca günde 10 dakikanızı ayırıp selülit hareketlerini yapın, 1 ay sonra farkı görün.

Arka uyluklara makas hareketi. Bacak arkalarında uyluk kısımlarını hedef alacağız. Bir rulo yapın ve yere koyun. Siz de oturun. Dizden aşağı kısmınızı rulonun üzerine koyup ileri geri bacağınızı kaydırın. 8-10 tekrarlı bacaklarınızı sürüyün. Diğer bacağa da aynı hareketi uygulayın.

İç uyluklara makas hareketi. Aynı hareketi bacak içleri için yapıyoruz. Bir bacağı yan tarafa açarak iç kısmını ruloya koyup kaydırıyoruz. 8-10 tekrarı iki bacak için de yapıyoruz. Vücut ağırlığı bacaklara verilecek. Derin nefes alınıp verilecek.

İç ve arka uyluk hareketi. Sol diz bükülüyken sağ dizin altına ruloyu yerleştirin. İç ve üst bacaktan arka alt bacağa doğru kaydırarak hareket ettirin. Tek yönlü sıkıştırma sağlanır. Bacak döndürülerek 8 tekrar her iki tarafa da uygulanır.Kaynak.7gunsaglik
X