Göğüsleriniz Hakkında Bilmediğiniz 11 Gerçek

Kadınlar göğüslerine mümkün mertebe en iyi özeni gösterir, estetiğine önem verirler.

Fakat buna karşın bir çok kadın göğsünden daha büyük sütyen kullanır. İç çamaşır satıcılarına göre kadınlar göğüs ölçülerinden daha büyük sütyenleri seviyor ve kullanıyor. Yaklaşık 1 bedene kadar daha büyük çamaşır giyiyorlar. Muhtemelen birçok kadın yanlış ölçüde iç çamaşırı kullanıyor. Yine birçok kadın anketlere göre kendi göğüslerinden memnun değil.

Dekolte giyememekten verimli görünüm elde edememekten şikayetçiler. Yatak odasında göğüslerinin yeterince ön plana çıkamadığını, cinsel anlamda tahrik uyandırmadığını düşünen kadınlar da oldukça fazla. Egzersiz yaparken göğüslerin yaralanması, ağrıması, zarar görmesi birçok kadın tarafından aldırış edilmeye bir konu.

Oysa ki göğüslerin zarar görmemesi gerekli. Daha yumuşak tempoda egzersiz yapmalı ve göğüslere yük bindirmemeliyiz. Rahat etmek için normal yaşamda ve spor yaparken spor sütyeni giyilmelidir. Sert ve sıkan çamaşırlar göğse zarar verir. Meme büyütme estetik cerrahisine karşı olan talepler hala oldulça yoğun.

Kadınlar büyük göğüslü olmaya çalışıyor. Kadınlar estetik anlamında en çok meme cerrahisine tercih ediyor. Sütyenlerde ise son çıkan modelleri ve seksi iç çamaşırlarını büyük hevesle satın alıyor. Ayrıca göğüslerin seks sırasında orgazma katkıda bulunduğunu düşünen kişilerin sayısı da oldukça fazla.
Kaynak.7gunsaglik
X