Soğuk Algınlığı ve Gribe Doğal Çareler

Doğal grip ve soğuk algınlığı çözümleri. Hangi yöntemle bu kışı rahat atlatırız?

Ekinezya. Enfeksiyonlarla mücadelede çok kuvvetlidir. Bağışıklık sistemini güçlendirir, bir veya iki günde en azından belirtileri hafifletir. Bir haftadır hastaysanız ekinezya kullanın.
Çinko. Soğuk algınlığında virüslere karşı savaşır, bu mineral virüslerin çoğalmasını engeller. İlk 24 saat içinde grip belirtilerini azaltabilir, burun ürünlerinde kullanılabilir.
C vitamini. Soğukla mücadelede baş kahramandır. Belirtilerin etkilerini bir iki güne azaltır. Stres ve aşırı soğuğa maruz kalanları korur %50 grip oranını azaltır. Yüksek dozda alınırsa mide rahatsızlığı veya ishal yaşanabilir.

Tavuk çorbası. Soğuk algınlığı belirtilerini sıcak bir çorba azaltabilir. Buhar solumak bile burun yollarını açacaktır. Susuzluğu giderir iltihaplanmayı onarır.
Sarımsak. Mikroplarla savaşma yeteneği ünlü bir besindir. Sarımsak takviyesi ile grip önlenebilir. Besleyicidir, burun tıkanıklığına iyi gelir.
Burun damlanızı evde hazırlayın. Burun içine tuzlu ılık su püskürtün. Tuz, sıcağa yakın ılık su ve karbonatı bir şişede karıştırıp burundan içeri püskürtün. Günde 2-3 kez tekrarlayın.
Kaynak Siteye Teşekkürler.7gunsaglik.com
X