Kışın Bile Cildiniz Parlak Görünsün

Soğuk kış aylarında kadınlar olarak cildimizin hamurumsu, sert ve pullu mat halinden sıkılırız.

Ama artık böyle olmak zorunda değil. Kışın bile pürüzsüz parlak harika bir tene kavuşmak mümkün. Güneşin olmadığı kış günlerinde cildimiz ışık alamaz ışıltı veremez. Parlaklığını kaybeder. Az da olsa güneşe çıkmamız gerekir. Parlak ve yumuşak bir cilt için baştan ayağa ışık almamız gerekir. Düşük nem ve ısı cildi kuru ve kaba gösterir parlaklığını alır.

Kaba alanlar için tahıl bazlı peeling ile vücudunuzu fırçalayın. Spa masaj terapistlerine göre tuz, tahıl, kan portakalı ve beyaz biber şekeri ile yapılan peeling vücuda parlaklık ve güzellik verir. Bronzlaştırıcı vücut losyonu da parlaklık verir. Sıkılaştırıcı özellikle bronz losyonlar 1-2 ton koyu alınırsa çok hoş durur. Güneşsiz günlerde bu jel formlarla canlılık verebiliriz.

3-4 günde bir yatmadan önce uygulayın. Yumuşak bir cilt için su için ve su bazlı ürünler kullanın. Hindistancevizi sütlü bakım ürünleri harika durur. Bu sütlü vücut kremleri cildi besler parlaklık verir. E vitamini ve yeşil çay içeren vücut krem ve losyonları ışıltı verir. Bu krem bazlı makyaj ürünleri de kullanılabilir. Kızaran iltihaplanan kışa dayanıksız ciltler için önerilir.

Sakinleştirir yatıştırır nemlendirir ışıltı verir vitamin açısından zengindir koruyucudur. Yanaklarda kol bacak ve dekolte bölgelerinde hoş durur. Partiden önce ciltten 1-2 koyu tondaki bronz kozmetik ürünlerini kullanın. Önce cildi temizleyin sonra krem ve baz uygulayın. Esneklik veren jel ürünler de özel gecelerin önerileridir. Yüze sıcaklık parlaklık verir. Renk düzenleyen ve yaşlanma karşıtı bitki özlü bakım ürünlerini kullanın.
Kaynak.7gunsaglik
X