Yumurtalık Kanserine Karşı Siyah Çay Tüketin

Araştırmacılar, İngiltere’de East Anglia Üniversitesi klinik beslenme çalışmalarında siyah çayın mucizesine parmak basmıştır.

Narenciye ve siyah çay tüketimi kadınlarda yumurtalık kanserine karşı koruyor. Yumurtalık kanseri her yıl birçok can alıyor ve birçok kadında görülüyor. Yumurtalık yüzeyini kaplayan tabakada görülüyor. Zengin bir beslenme düzeni ile bunun üstesinden gelinebilir. Bazı bitkilerde bulunan flavonoidler önemli kanser hücrelerinin sinyallerini veriyor.

İnflamasyona karşı savaş açan bu bitkilerin başında da siyah çay ve narenciye meyveleri geliyor. Günde birkaç bardak çay yumurtalık kanseri riskini %31 oranında azaltıyor. Portakal ve diğer turunçgillerin meyve suyu da bu kadar etkili. Bu bileşikler kanserin ana kaynağına etki ederek kadınları büyük bir sorundan kurtarıyor. Olası faktörlerden arındırılan yumurtalık kanseri hücreleri temizleniyor. Bu çalışma ABD de yapılmıştır.
Kaynak Siteye Teşekkürler.7gunsaglik.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...