Yaşamın Yavaşlatılması (Antiaging) Olayı Nedir?

Son yıllarda özellikle şehir hayatındaki aşırı yorgunluk, trafik, hava kirliliği, yiyecek kalitesinin bozulması gibi pek çok nedenden dolayı yaşlanma ve yıpranma çok artmıştır.

Her ne kadar tıp teknolojisinde çok büyük ilerlemeler olduysa da, insanın ömründe ve tıbbi yaşam kalitesinde teknolojideki ilerlemeler kadar artış olmamıştır. Bu nedenle kişinin kendisini daha iyi tanıması ve henüz hastalıklar oluşmadan kendine iyi bakması çok akıllıca olur. Son zamanların gözde ifadesiyle antiaging veya esas tabiriyle doğall ve uzun yaşamın sırrı bizzat doğanın kendisinde gizlidir. Burada tek yapmamız gereken bir seçim yapmaktır. Seçiminiz iki şekilde olabilir. Birincisi normal kader enerji akışı içerisinde kalmak ve her gelen sağlık deneyimine razı olmaktır. İkinci seçim ise normal kader eberji akışı içinde kozmik sistemden izin alarak aynı sağlık kaderi programımızı daha az hatalı ve daha verimli bir programda icra etmektir. Eğer daha sağlıklı olma ve daha geç yaşlanma ile ilgili bur seçim yaptıysak, o zaman bu bölümün size katkısı olabilir.
Her şeyden önce belirtmemiz gerekir ki, estetik ve kozmik olan yüz germe, botoks, dolgu enjeksiyonları gibi uygulamalar, aslında gerçek anlamda antiaging olmayıp daha yaşlı bir görünümün yalnızca cilalanmış halidir. Bedeni olduğu kadar, ruhu da genç ve duru tutmayı amaç edinmemiş bir antiaging programı tam anlam8yla başarılı sayılmaz.
Kaynak.7gunsaglik
X