Detoks Yağmayı Planlayanlara Harika Öneriler

Detoksun kanı temizlediği yaygın olarak bilinir ve ara sıra detoks diyetine girilir.

Bu uygulamada yanlış bilinen şeyler olabilir ve detoksta yapılması ve yapılmaması gereken şeyler burada anlatılmıştır. Herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir hatta aksine zarar verebilir. Meyvelerini toplamak için bazı altın kuralları bilmek gerekir.

Moda olanı yapmayın. İnternette gazetede ünlülerin yaptığı detoks tariflerinden kaçının. Bu aksine gıda takıntısına ve fazla yemeye yönlendirir. Ancak çok düzensiz beslenen kişilerde bu temizlik gereklidir. Bazı insanlar bir detoks sırasında fiziksel ve duygusal olarak farklı hisseder huysuzluk ile diğer mücadeleler, sinirlilik, depresyon, yorgunluk, kabızlık, sürekli gıda düşüncesi ve aşırı yemek yeme görülebilir. Beslenmeye 3-5-7 günlük sınırlamalar koyarak detoks yapmayın.

Sağlıklı beslenme ve metabolizmayı sıfırlamak için doğrusunu yapın. Egzersizlere kısa bir mola verin ve midenize odaklanın. Yorgunluk ve baş dönmesi gibi belirtilerden kaçınmak için detoks gününüzde az hareket edin. Uzun vadeli sağlıklı bir başlangıç elde edin. Tuzlu, yağlı ve tatlı gıdaları kısarak yaşamınıza detokstan sonra devam edin. Detoks içinizi temizleyen bir başlangıç. Duygusal ve sosyal alışkanlıklarınız buna paralel olarak değişecek. Her gün kahvaltı edin öğünlerinizi düzgün geçirin.

Detoks süresince nöbetlerden açlık krizlerinden uzak durun. Aşırı yemek yeme etkilerinden kurtulmak üzeresiniz pes etmeyin. Fiziksel ve duygusal açıdan sürdürülebilir bir sağlık döngüsüne merhaba deyin.

Referans.7gunsaglik.com.tr
X