Kırışıklıkları Azaltan Şaşırtıcı Yöntemler Nelerdir?

Yüzüstü yatmak kırışıklık sebebidir. Bundan dolayı mümkün olduğunda sırt üstü yatın veya uzanın.

Direkt yüze baskı uygulayan yüz üstü yatış pozisyonu kırışmalara yol açar. Cildin üst katmanlarında izler bırakır. Kaşlarda çatık kaş havası oluşabilir, yanaklar ve çene kısmında da yine deformasyonlar gelişebilir.

Somon gibi sağlıklı yağlar içeren besin değeri yüksek balıkları tüketin. Diğer soğuk su balıkları da cilt için faydalıdır. Büyük bir protein kaynağıdır ve deriyi alttan derinlemesine besler. Güçlendirir ve canlandırır. Omega 3 yağ asitleri için harika bir kaynaktır. Esansiyel yağ asitlerinin cildi beslediği uzmanlar tarafından kanıtlanmıştır. Cildi besler, dolgun ve genç kılar. Kırışıklıkları en aza indirir.

Okurken ve izlerken mutlaka gözlük kullanın. Göz çevresi kırışıklıkları ve kaz ayaklarının ortaya çıkmasından büyük etkenlerden biri de gözleri kısarak ve yorarak okumaya çalışmaktır. Yüz kasları aşırı kasıldığında kırışmaya müsaittir. Güneşe çıkarken de güneş gözlüğünü mutlaka takın. Okurken ve izlerken de okuma gözlüğünüzü takın.

Doğal asitler, göz çevresi, gözenekler, ince çizgiler ve yüzeysel kırışıklıklara bire birdir. Bu görünümü azaltır ölü hücreleri yok eder. Kolajen üretimini artırır ve hızlandırır böylece kırışmalar deri altına gönderilir. Güneş ise cildinizi hassas hale getirir. Güneş etkilerinden de cildi koruyabilirler.

Kırışmalara karşı doğal nemlendiriciler ve koruyucu yağları kullanın. Yüzünüzü sıkça yıkayın. Nemlendirici içeren sabunla veya yüz temizleme ürünleriyle yüzünüzü yıkayın. Jel ya da krem ürünler tercih edilir.
C vitamini içeren kremleri kullanın ki kolajen üretimi yapılsın. Zararlı ışınların yarattığı hasardan cildinizi korusun. Cildin tonunu ve dengesini ayarlasın. Parlaklık ve renk versin. Kızarma ve siyah noktaları yok etsin. Askorbik asit ürünleri kırışıklığa bire birdir.

Cilt bakımı için soyaya yönelin. Cildin görünümünü iyileştirir. Cildi kötü zararlı faktörlerde korur, cildin yapısını ve sıkılığını korur ve destekler.
Kakao için. Tabii sade olarak. Antioksidan kaynağıdır cilt hücrelerini yeniler ve korur. Kakao ile cildinizin görünümünü pürüzsüzleştirin.

Referans.7gunsaglik.com.tr
X