Anksiyete Ve Zihinsel Strese Karşı Farkındalık Meditasyonu

Zihni sakinleştirmek, ruhsal sıkıntılarımızı yatıştırmak için farkındalık meditasyonu yapabiliriz.

Daha önce bu yöntemi duymadıysanız haberimizi mutlaka okuyun. Zen Budist keşişlerinden gelen Asya kökenli bu terapi yönteminde ruh ve zihin temizleniyor. Anksiyete yani kaygı ve stres yok olup gidiyor. Mevcut odaklılık ve farkındalılık geliştiriliyor. Aslında bizde var olanlar hatırlatılıyor. Meditasyon birçok kişide stres ve strese bağlı zihinsel ruhsal sorunları dindiriyor.

Farkındalık meditasyonu özellikle son yıllarda oldukça popülerleşti. Uygulamada rahatça oturuluyor derin nefesler eşliğinde meditasyon yapılıyor. Geçmiş ve gelecek kaygılarımız açısından da verimli bir yöntemdir. Alternatif tedavilere oranlar bu yöntem zihinsel ve bedensel olarak daha fazla rahatlatır.

Meditasyon akıl ve ruh sağlığını kontrol etmede çok önemli bir yöntemdir. Üniversiteler çok etkili ve faydalı olduğunu bildirmekte. Psikolojik ağrılar, sorunlar ve stres etkileri bu şekilde azaltılabilir. Rahatsız edici düşüncelerden, kuruntu ve kaygılardan kolayca kurtulabilirsiniz. Sürekli kuran ve kötü düşünenlere göre bir tedavi.

Öğrenmeyi, dinlemeyi, sabrı ve kendimizi dinlemeyi yavaşça empoze ediyorlar. Anksiyete bozukluğu, kötü uyku, stres, endişeler ve sinirlilik durumlarından arınmak için harika bir teknik. Profesör, uzman ve asistanları tarafından geliştirilen ve uygulanan bu yöntem psikoloji alanında devrim niteliğindedir. .Kaynak.7gunsaglik.com,
X