Uzak Mesafede Yaşanan İlişkilerin Mutluluk Sırları

Araya mesafeler de girse, kötü çabalar ve ayrılmaya yönelten etkenler de girse ömür boyu süren mutlu ilişkiler görürürüz.

Uzun soluklu ilişkilerin gerçek sırrı nedir? Boşanma noktasına kadar gelebilen ama birbirinden kopamayan ilişkisi her zamankinden daha güçlü olan yıllandıkça kuvvetlenen ilişkiler görüyoruz. Ayrı ülkelerde bambaşka hayatlarda yaşasalar da bazı çiftlerin ilişkisi yakın olanlara göre çok daha güçlü. İletişimleri daha kuvvetli birbirlerine daha bağlı hissediyorlar.

Birçok kişiye göre mesafeler bir dezavantaj. Fakat aslında kolay bıkılmıyor ve özlem dürtüsü ile ilişkiler daha çok arzu edilen bir özlem bir enerji ve mutluluk kaynağı olarak görülüyor. Daha samimi dürüst ve aşk dolu birliktelikler uzak mesafe ilişkileridir. Duygularından daha eminler iletişim kurmak için daha sınırlı zamanları var. Ayrılığı dengelemek için internetten yazışabilir görüntülü sesli konuşabilirler de.

Empati ve anlayış yükseliyor duygu ve düşünceler daha açık ve rahat dile getiriliyor. Sohbet daha tatlı daha sıcak oluyor. Derin mevzulara girip tartışma olasılığı azalıyor. Birbirinize övgü ve iltifatlar yağdırıp mutlu olabilirsiniz. Kart ve notlar, anılar hediyeler gönderebilirsiniz. Önemli günlerinizde birbirinizi ziyaret edebilir harika sürprizlerle aklına kazınabilirsiniz. Uzak mesafeler kısacası ilişkileri daha sağlam ve mutlu kılar.
Kaynak.7gunsaglik
X