Kaz Ayağı, Mor Halkalar ve Daha Fazlası İçin Çözümler

Gözler ruhun aynasıdır. Daha sağlıklı ve fresh görünen göz ve göz çevresine sahip olmak isteriz.

Göz bakımı ihmale gelmez. Yaşlı veya genç görünmek gözlere bağlı olabilir. Kaza ayağı, koyu halkalar kozmetik gerçeklerdir. Bazı basit düzenlemelerle harika görünün. Los Angeles’tan dermatolog Jessica Wu sırlarını paylaşıyor.

Kaz ayağı. Önlemek bizim elimizde göz kenarı kırışıklıkları oldukça kötü ve yaşlı durur. En iyi seçenek, KC Retinol Correxion göz kremi ya da Renova gibi bir reçetlie retinoid retinol bir göz kremi kullanmaktır. Güneşten kaçının fazla mimik yapmayın ipleri baştan ele alın. Göz çevresindeki kasları sıkılaştıran Botoks tedavisi de bir yaştan sonra denenebilir.

Koyu ve mor halkalar. Anti aging maddeler ve C vitamini içeren Parlatıcı ve Clinique Even Better göz kremi gibi kremleri tercih edin. Göz altı torbaları ve göz çevresi çok ince bir deriye sahiptir. her pürüz kolayca görünür. Kolajen oluşturmak için Neutrogena Hızlı Kırışıklık Onarımı göz kremi gibi bir göz kremi uygundur.

Küçük beyaz lekeler. Milia olarak bilinen bu cilt hastalığı cilt altında sıkışmış kuru ölü hücrelerdir. Gözenekleri tıkar genelde ağır göz kremi ve kozmetiği kullanımından oluşur. Estee Lauder Advanced zamana karşı koruyan kırışıklık göz kremini kullanın. Gözleri temizleyin az yağlı bir nemlendirici ile bakımı bitirin.

Döküntülü Cilt. Nem tutmaya yarayan yulaf ezmesi içeren Aveeno Egzama Tedavisinde kullanılan yatıştırıcı bir losyon işe yarar. Pul pul dökülmeye birebirdir. Dermatolog alerji durumunuza bakacatır ve gerekirse reçeteli hidrokortizon krem verecektir.
Referans.7gunsaglik.com.tr
X