Vshape İle Yüzünüzdeki Sarkmalardan Kurtulun

Amerika’da yapılmaya başlanan ve kısa sürede heryere yayılan VShape fırtınası ile yüzdeki sarkmalara son veriliyor. Bu estetik harikasını Dr. Mustafa Karataş anlattı..

Son günlerde Amerika’da en çok tercih edilen sistemlerden biri olan VShape, cerrahisiz yüz gençleştirme düzenekleri arasında en iyilerinden birisi olarak gösteriliyor. Gıdı ve boyundaki sarkmalar, yanak bölgesindeki hacim kaybı ve derin kırışıklıklarda da etkili olan bu yöntemin detaylarını Medikal Estetik Uzmanı Dr. Mustafa Karataş anlattı.

Vshape teknolojisi ile cildin derin tabakalarındaki kolajen lifleri ısıtılarak cildin dış yüzeyinin gözle görülür şekilde gerginleşmesi sağlanıyor ve alt tabakalardaki destek dokulardaki sarkıklıklar toparlanır. Etkili sonuçlar için 20 dakika süren 4 seanslık bir kür öneriliyor.

VShape nedir?

Yüz şekillendirme, yüz germe, boyun, çene ve gıdı bölgesini, ameliyata başvurmadan, yeniden şekillendirmek için özel olarak geliştirilmiş bir sistemdir. VShape, köşeli çeneleri, fazla kilo nedeni ile "U" şeklini almış yüzleri, yumurta gıdılarını yeniden şekillendirmede en yeni tekniklerden biridir.

Nasıl etki gösteriyor?

VShape, çok iri yapılı olan yağ hücrelerini, ultrason dalgaları sarsarak parçalıyor. Çok küçük yapılı olan kan, damar, sinir ve kemik hücreleri sarsıntıya rahatlıkla direniyor ve zarar görmüyor. İstenmeyen etkilerden böylece kaçınabiliyor. VShape ısıtıcı kavitasyonel dalgalarla çalışmadığından yüz bölgesinde güvenle uygulanabiliyor ve yan etki göstermiyor.

Kaç seans gerekir?

20 dakika kadar süren seanslar 2 hafta ara ile uygulanıyor. İlk seansta çok ciddi sonuçlar alınıyor, büyük çoğunluk için en fazla 4 seans tatmin edici sonuç sağlıyor. Bu sonuçlar kalıcı olduğundan takip eden yıllarda sadece bir seans yaptırmak alınan sonucu korumada çok etkili oluyor. Seanslar masaj rahatlığında ve sıfır acı hissi ile yapılıyor.

Yüz germe ameliyatına alternatif olabilir mi?

Ameliyat çok farklı bir uygulamadır, hiçbir noninvaziv yani ameliyatsız yöntem cerrahi müdahaleler ile karşılaştırılmamalıdır. Cerrahiye de uygun hastalara ameliyat ile olağanüstü sonuçlar alınabilmektedir. Özellikle ülkemizde ulaşılan cerrahi yöntemlerdeki başarı tartışılmazdır ama daha genç görünmek için ameliyat olmayı düşünmeyen ya da daha ileri yaşlara ötelemeyi isteyen hastalar için VShape hem gerçekçi hem de keyifli bir yöntemdir, VShape’in en büyük çekiciliği, kesici-delici bir yöntem olmamasıdır.

Yağlar eriyince cilt gevşer mi?

VShape, ultrason ile birlikte radyofrekansı kombine uyguluyor. Unipolarradyofrekans dalgaları, cildi emniyetle ısıtarak bağ dokusunun çekmesini sağlıyor. Böylece ciltte de sıkılaşma sağlanıyor, sistemde kullanılan ultrasound ve radyofrekans özel patentli teknoloji ürünüdür.


Referans.7gunsaglik.com.tr
X