Erkeklerde Karın Düzleştiren En İyi Hareketler

Yerde sırt üstü düz yatın, bacaklar havada bisiklet çevirir gibi bacaklarınızı çevirin. Beliniz yerden kıpırdamasın karnınızı içeri çekin.

Dizleri omuzlara değdirmek istercesine bedeninize yakınlaştırın. Dirsek, sırt ve bel yerde olsun. 12 tekrardan 2 set çalışın.
Klasik yerde yatarak mekik çekin. İlk sette üst bedeninizi karna doğru kaldırıp indirin. İkinci sette bacaklarınızı da karnınıza doğru çekip bırakmaya çalışın. 12 tekrarlı 3 set yapın.
Ellerinize ağırlıklar alarak tek bacak önde olacak şekilde yere çömelin. Yerdeyken ağırlığı indirin, kalkınca göğüs hizasına çekin. Kaslarınızı sıkarak bu seti de aynı tekrardan yapın.

Düz bir karın için bel hareketleri de önemlidir. Yine yerdeyken yan karın kasları için mekik hareketini üst bedeni daha fazla kaldırarak yanlara doğru yapın.
Ağırlıkları sırt üstü yatarken iki elinize alın. Kollarınızı yanlara açın ve kelebek kanat çırpışı gibi ağırlıkları kaldırın ve yanlara indirin. Karın kaslarınızdan güç alın.
Bu egzersizler ve kardiyo egzersizleri ile düzenli egzersiz yapıldığı takdirde birkaç ay sonra sonuçları görebilirsiniz. Haftanın 3 ya da 4 günü bu programa uyun..Kaynak. .,
X