Gün Sonunda Daha Hafif Hissedin

Zayıflamak elbette zaman alır ve özveri ister. Gün sonunda daha hafif hissetmenizi sağlayan sizi motive eden önerilere kulak verin.

Sabahları, sıcak su ve limondan faydalanın. Limon sıkılmış bir bardak ılık su ile güne başlayın. Bu sindirim sistemini uyarır harekete geçirir. Limonlu yeşil çay da içebilirsiniz.
Süt ürünlerinden bir süre uzaklaşın çünkü şişkinlik yapabilir. Karında şişkinlik, gaz ve rahatsızlık nedenidir. Kahvaltıda yoğurt, süt, peynir, krem peynir yememeye çalışın.

Yoga ile detoks yapın. Vücudu toksinlerden uzak tutar. Sindirimi destekler uyarıcıdır.
Tropik bir ara öğün seçin. Ananas ve papaya gibi meyveler tüketin. Bromelain ve papain enzimleri ve protein bakımından zengindir. Sindirimi kolaylaştırır. Hindistan cevizi suyu da içilebilir.
Çok hızlı yemeyin, sindirin. Sakız çiğnemeyin hava verir şişkinlik yapar. Olabildiğinde çok su için. Toksinlerden arındırır ekstra tuzu alır ve şişkinliği azaltır.

Quinoa bulabilirseniz çok iyi. Her gün veya gün aşırı tüketin. Daha az şişkin hissedersiniz. Potasyum içerir lif içerir. Lezzetli ve doyurucudur
Porsiyon kontrolü yapın. Dışarıda yerken tabağın yarısını veya %70’ini bitirin. Evde küçük tabak kullanın. Öğünleri kısın.
Öğle ile akşam arası öğünlerde lifli gıdaları tüketin. Avokado, armut, çilek veya kuruyemiş.
Kaynak.7gunsaglik
X